Connect with us

Hír

Új munkát kaphatnak a Gruden-fivérek

Eddig nem volt olyan január az elmúlt években, ahol ne röppent volna fel Jon Gruden visszatérése valamelyik csapathoz. Most azonban megspékelték a dolgokat, és nem csak a korábbi Super Bowl győztes főedző, de testvére is mozgolódhat a nyáron.

 

 

A Cincinnati Bengals minden jel szerint új főedzővel vághat neki a 2018-as szezonnak, hiszen Marvin Lewis lemondana posztjáról. Több jelölt neve is felröppent, köztük Hue Jacksoné is, ám Ian Rapoport egy új névről számolt be: a jelenleg a Redskinsnél dolgozó Jay Grudenével, aki Jacksonhoz hasonlóan korábbi OC-je volt a csapatnak. Gruden tavaly írt alá egy hosszabbítást a Redskinsnél, de hallani olyan pletykákat, hogy Dan Snyder tulajdonos elölről szeretné kezdeni az építkezést, és többek között ezért sem jutottak dülőre Kirk Cousins kapcsán sem. Ha menesztik Grudent, akkor a Bengals mindenképpen kopogtatni fog az ügynökénél.

 

Ám nem csak ő lehet az egyetlen Gruden, aki új munkát kap. Az eddigieknél jóval komolyabb pletyka ugyanis Jon Gruden visszatérése, aki elkezdett asszisztenseket toborozni maga köré, és visszatérne a Tampa Bay Buccaneers élére – már ha persze Dirk Koettert mensztik. Hogy ez most tényleg az újjászületés jele, vagy még mindig csak arra megy ki a játék, hogy több pénzt kapjon az ESPN-től, egyelőre nem tudni, de jót tenne az NFL-nek, ha újra a pálya szélén láthatnánk.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!