Connect with us

Hír

Cox: Csak olaj a tűzre, hogy a Falcons az esélyes

A Divisional Round nyitómeccse az Atlanta Falcons vendégjátéka lesz a Philadelphia otthonában. A mérkőzésen a vendégek a favoritok, pedig a Falcons az utolsó fordulóban harcolta ki a hatodik kiemelést, az Eagles pedig már az utolsó forduló előtt bebiztosította, hogy végig élvezhesse a hazai pálya előnyét.

 

 

Ez a furcsa szituáció ritkán fordul elő az NFL-ben, de most teljesen érthető Vegas gondolkodása. Az Eagles ugyanis elvesztette kezdő irányítóját, Foles pedig messze nem tudja pótolni őt. Sőt, az utolsó két forduló alapján nem túlzás azt mondani, hogy az Eagles az egyik leggyengébb rájátszásba jutó csapat. A védelem oszlopa, Fletcher Cox azonban nem tartja nagy gondnak, hogy nem ők az esélyesek.

 

Ez csak olaj a tűzre nekünk, plusz motiváció. De nem újdonság ez, mert egész évben hatalmas motivációval küzdöttünk.

 

A fogadóirodák szerint nem nagy a különbség a két csapat között, de egy hajszálnyival a Falcons győzelme fizet kevesebbet. Az Eagles azonban messze nem esélytelen. A hazai pálya rengeteget számíthat, mert a Falcons játékosok nem a philadelphiai csípős hideghez vannak szokva és persze nagy lélektani plusz is. Ezen kívül a védelem erősségében is bízhatnak, na meg abban, hogy egy stabil futójátékkal Foles játéka feljavul.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!