Connect with us

Hír

Dokumentumfilm készül Brady magánéletéről

Ugyan eddig Tom Brady magánélete tényleg elég privát szférának számított és nem sokakat engedett be a színfalak mögé, most mégis dokumentumfilm készül élete ezen részéről. A Tom vs Time, azaz a Tom az Idő ellen című film a Facebook mobil videó platformján, a Watchon lesz elérhető még ebben a hónapban.

 

Úgy gondoltuk mókás lenne felvenni, hogy hogyan is néz ki egy holtszezon-beli edzés egy 40 éves sportoló számára.

 

– ezt maga Brady mondta el a Timesnak.

 

 

A filmet Gotham Chopra készíti, aki beengedést nyert Brady otthonába és a nyaralására is, de úgy tűnik, munkaidőben nem lehetett filmezni. A Patriotsnál elmondták, hogy tudnak a történetről és egy pár hazai meccsre próbáltak belépőt biztosítani a filmeseknek.

 

Érdekes, hogy Bradynek van egy újabb különálló projektje, ami igazából nem a Patriotsról szól. Bill Belichick szinte egyáltalán nincs benne a filmben, habár állítólag egy Josh McDanielsszel folytatott videókonferencia igen, amiben készülnek valamelyik mérkőzésre. Ez a film egy olyan képet mutat meg majd Bradyről, amit közeli hozzátartozóin kívül még senki nem láthatott és minden bizonnyal a TB12 image-ét próbálják majd kicsit felturbózni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!