Connect with us

Hír

Nagy: Trubisky fontos része volt a döntésemnek

Matt Nagyot tegnap mutatták be a Bears főedzőjeként, ahol nagyrészt azzal a kérdéskörrel kellett foglalkoznia, hogy mit fog tudni kezdeni Mitch Trubiskyvel, aki ugyan jól mutatott újoncként, de az előző stáb messze nem tudta kihozni belőle a benne rejlő potenciált – habár erre egy év alatt nyilván nem is volt még esélyük. Nagy viszont olyat tett Alex Smithszel a Chiefsnél, amit senki sem gondolt volna: révette, hogy passzoljon hosszabbakat is. Előző munkahelyén nagyon kreatív playbookot rakott össze, most ez lesz a feladata a Bearsnél is, illetve hogy fejlessze az 1/2-es irányító játékát.

 

 

Ez egy csapatjáték és mindenki a csapatban ugyanolyan fontos, mint az irányító, de természetesen ő is fontos része volt a döntésemnek. Fontos része volt, de elsősorban nem ezért vagyok itt. A szervezet és a lefektetett irány miatt vagyok itt, amit már az interjúk legelején éreztem.

 

Tavaly a Chiefs is irányítót keresett a drafton, így közelebbről megvizsgálták Trubiskyt is és többször is, hosszasan találkoztak vele. Nagyot pedig lenyűgözte a személyisége, a felkészültsége és a fociról alkotott tudása. Végül Trubiskyre nem volt esélyük, helyette Mahomesra tudtak lecsapni. Nagy szerint pedig sokat fog segíteni neki a tavalyi tapasztalata Mahomesszal, hogy Trubiskyből is a legtöbbet tudja kihozni, hiszen úgy gondolja, hogy a Mahomes számára ismeretlen koncepciók megtanítása jobb emberré és jobb edzővé is tették őt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!