Connect with us

Hír

Todd Haley lett a Browns támadókoordinátora

Az AFC Northon belül talált magának új munkahelyet Todd Haley. A Pittsburgh Steelers korábbi támadókoordinátora innentől a Cleveland Brownsnál lát el hasonló feladatokat. A döntés elég megosztó lett az NFL világában.

 

 

Haley-nek a Jacksonville Jaguars elleni vereség után köszönték meg az elmúlt hat év munkáját, és nem újították meg az idén lejáró szerződését. Mint ismert, két negyedik és rövid szituációnál sem mert QB sneaket behívni, mondván félti irányítója testi épségét, de korábban is voltak olyan hívásai, amiket maga Ben Roethlisberger is kritizált, nemhogy a szurkolók. Kapcsolata egyre többet romlott a klasszis irányítóval, és a divisonal round vereség hozta meg számára a végső ítéletet (egy olyan meccsen, ahol a liga legjobb védelme ellen 42 pontot tettek fel).

 

És itt jön a képbe a megosztottság Haley kinevezését illetően. Hue Jackson ezidáig soha nem alkalmazott OC-t a Brownsnál, Haley lesz az első, ráadásul egyből odaadja neki a playcallingot is, amit eddig ő látott el. Ráadásul ez a Browns támadósor azért nincs a Steelers szintjén, de azt se felejtsük, hogy átvételekor a Steelersé sem az volt mint manapság. Haley egy jobb esetben 20. legjobb offense-ből csinált top 5-öset, de ehhez idő kellett. Nos, látva, hogy Hue Jackson az 1-31-es mérlege ellenére is megtarthatta állását, idő az van bőven a Brownsnál.

 

 

Haley minden bizonnyal egy újonc irányítóval dolgozhat, de az 1/4-es picken is esélyes lehet mondjuk Saquon Barkley, ha bentmarad addig. Bár tehetségből akad Clevelandben, a liga talán legrosszabb támadósora voltak tavaly, így Haley-nek lesz dolga bőven.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!