Connect with us

Hír

A nagy trió új szerződést kapott Jacksonville-ben

A Jaguars hosszú idő után újra rájátszásba került és nem kis meglepetésre egészen az AFC döntőig meneteltek, ahol majdnem sikerült nekik megviccelni a New Englandet. Coughlin visszatérése egyértelműen pozitívan érintette a csapatot, de Dave Caldwell folyamatos építkezése draftról és a piacról végre beérett és persze nem hagyhatjuk ki Doug Marrone-t sem, aki ezekből a remek játékosokból egy csapatot tudott összerakni.

A Jaguars szurkolók nagy örömére mindhárom szakember szerződést hosszabbított 2021-ig, így ha sikerül ilyen szinten folytatni a munkát, akkor a következő években komoly tényező lehet a Jacksonville az AFC-ben.

Coughlin, Marrone és Caldwell hosszabbítása nem csak az előző szezonnak köszönhető, korábban rájöttünk, hogy ők nagyon fontosak ahhoz, hogy a csapatunk sikeres legyen a következő szezonokban. Megünnepeltük, hogy megnyertük a csoportunkat és jól szerepeltünk a rájátszásban, most már az előttünk álló feladatokra koncentrálunk. Jó vezetőkre van szükségünk és szerencsére Tom, Doug és Dave bizonyították, hogy remek szakemberek. – mondta Shad Khan, tulajdonos.

A tulajdonos, Shad Khan elégedettsége nem meglepő, hiszen a csapat 2007 után járt rájátszásba és Floridában már nagyon várták, hogy sikeres legyen a csapat. Feladatuk van bőven, hiszen egyben kell tartani a remek védelmet és a támadóegységet is erősíteni kell. A csoportban sincs könnyű dolga a Jaguarsnak, hiszen a Tennessee és a Houston is erős csapat lehet a következő idényre, amennyiben Andrew Luck visszatér, akkor a Colts sem nézhető le.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!