Connect with us

Hír

BREAKING: Ziggy Ansah franchise taget kapott

Jarvis Landry után a második franchise taget is kiosztották idén, a Detroit Lions ugyanis legalább egy évre így magához láncolta a defensive end Ziggy Ansah-t. A pass rusher így idén 17 millió dollárt foglal el a Lions fizetési sapkájából és július 16-ig van idejük megegyezni a feleknek egy hosszú távú szerződésről.

 

 

Ansah a 2013-as, amúgy pocsék draft 5. helyén került a Lionshöz és azon kevesek közé tartozik, aki nem lett totális bust. Ezzel együtt azonban nem egy top defensive end, hiába néz ki viszonylag jól az öt év alatt szerzett 44 sack. Egyrészt végtelenül sérülékeny, tavaly előtt emiatt 13 meccsen csak két sackre futotta. Tavaly pedig hiába volt 12 zsákolása 14 meccsen, ebből kilencet három mérkőzésen gyűjtött össze: a Giants, a Bengals és a Packers (17. hét) nem túl acélos támadófalai vagy csereirányítói ellen.

 

Továbbá májusban lesz 29 éves, nem egy kifejezetten hosszú távú projekt, őszintén szólva egyáltalán nem értem ebben a lépésben a logikát, és ezt az sem magyarázza, hogy amúgy olyan pocsék az idei DE-piac, hogy Ansah (a vélhetőn szintén taget kapó DeMarcus Lawrence mellett) messze a legjobb játékos a poszton.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!