Connect with us

Hír

Chancellor azt tervezi, hogy sérülése után visszatér

Kam Chancellor nyak sérülést szenvedett, tavaly novemberben az Arizona ellenni mérkőzésen. A sajtóban több helyen láttak arra esélyt, hogy a sérülés olyan súlyos, hogy a kiváló védő nem térhet vissza többet pályára. Szerencsére a játékos megcáfolta ezeket a híreszteléseket és azt tervezi, hogy a 2018-as szezont is a pályán tölti majd.

Azért is volt kétséges, hogy a védő visszatér-e a következő idényre, mert januárban egy instagramra feltöltött kép alapján arra lehetett következtetni, hogy a játékos a visszavonulásán gondolkodik. Ez alapján indult el a pletyka áradat, de a játékos ezt nem erősítette meg hivatalosan.

A játékos 6,8 milliós idei fizetése a múlt héten garantált lett, így ha esetleg nem tudna visszatérni ez az összeg már terheli a Seahawks idei költségvetését. De ez jót is jelenthet, hogy nem váltak meg a játékostól eddig, mert így minden jel szerint a 2018-as idényben is az ellenfél támadóit terrorizálhatja a játékos.

Pete Carroll a Seahawks edzője elmondta a szezon végén, hogy kemény munka vár Chancellorra és Avrilre, hogy a nyak sérülés után visszatérjenek. Avril még januárban mondta el, hogy megtesz mindent, hogy visszatérjen sérülése után.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!