Connect with us

Hír

Shazier: Még mindig Hall of Famer akarok lenni

Egy gerincstabilizáló műtét alapjáraton azt jelenti, hogy utána nem játszhatsz kontaktsportokat, soha többé. Ryan Shazier is ilyenen esett át és a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy soha nem léphet többé pályára az NFL-ben. Viszont a Steelers linebackere olyan ember, aki ellen nem szabad fogadni. Csapattársa, Roosevelt Nix podcastjében mondta el, hogy tervezi, hogy játszik még a profik közt, ráadásul Hall of Famer is akar lenni.

 

Mióta az egyetemre járok, nagyon szeretnék a Hall of Fame tagja lenni, és még mindig ezt akarom. Minden célom oda vezet, hogy a Hall of Fame-be akarok kerülni. Tényleg úgy érzem, hogy én vagyok a valaha volt legjobb linebacker. Csak ki kell menjek a pályára, hogy mindenki láthassa.

 

 

Látható, hogy megvan az önbizalma Shaziernek. Most minden azon múlik, hogyan halad a rehabilitáció a műtét után.

 

Bízom a folyamatban és tudom mi a végcél. Úgyhogy minden egyes lépcsőfokot úgy veszek, hogy mindent beleadok. A terepeuták úgy vannak vele, hogy ez őrület, sosem láttak senkit ilyen keményen dolgozni. Szinte minden egyes nap látnak fejlődést.

 

Shaziert legutóbb egy Pittsburgh Penguins jégkorongcsapat egyik meccsén láthattuk, akkor is felállt székéből a nagyközönség előtt, amivel egy üzenetet küldött mindenkinek. Nem szabad leírni, még ha minden ellene játszik is. Shazier elképesztő inspirációt nyújt mindenkinek, akinek meg kell küzdenie valamivel az életben.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!