Connect with us

Hír

Utolsó szezonját kezdi meg Ozzie Newsome

Steve Bisciotti, a Baltimore Ravens tulajdonosa legutóbbi sajtótájékoztatóján több érdekességgel is szolgált az érdeklődőknek. Köztük azzal, hogy a general managerük utolsó szezonját kezdi meg a csapat élén.

 

 

A 61 éves Hall of Famer, Ozzie Newsome az állásától megszabadul, de a Ravenstől nem, ugyanis szeretnék továbbra is a csapat kötelékében tartani. Helyére az asszisztense, Eric DeCosta kerül majd a következő szezon végeztével a GM székbe, aki 45 éves kora ellenére már több, mint 20 éve áll a Ravens alkalmazásában, és része volt Newsome Super Bowl győztes stábjainak is. A korábbi Browns tight endnek így sincs szomorkodni valója, mert Bisciotti a liga legjobban fizetett játékosfigyelővé fogja tenni. DeCosta kinevezése egyébként nem ütközöik a Rooney Rule-ba, mert ilyen korai bejelentésnél megengedett, hogy interjúzások nélkül kinevezzenek egy házon belüli utódot.

 

Ám nem csak ezzel a hírrel szolgált Bisciotti, hanem azzal is, hogy majdnem menesztette John Harbaugh főedzőt a szezon végén. A Ravens ugyanis a pole pozícióból bukta el a wild card helyet a bengals elleni vereségük után, ezzel a 2014 szezon óta nem tudnak rájátszásba jutni, ami megingatta Harbaugh állását.

 

Be kell valljam, elbizonytalanodtam kicsit, de végül én kampányoltam a legjobban azért, hogy maradjon. Valószínűleg most olyan nyomás alatt van, mint korábban soha karrierje során, és ez pozitív dolgokat hoz majd ki belőle és a tehetséges játékosainkból egyaránt.

– mondta a tulajdonos.

 

Ha Harbaughnak mégse jönne össze a bizonyítás, akkor könnyen egy vadi új stáb kormányozhatja a Hollókat a 2019-es szezonban. Harbaugh szerződése a 2019-es szezon végéig érvényes, de lehet tényleg az utolsó dobása lesz a soron következő idény annak ellenére, hogy tavaly hosszabbított. És vajon az új stáb megelégelné Joe Flacco pénznyelővé alakult szerződését? A jövő évi szabadügynök időszak alatt ugyanis először tudna a kivágásával spórolni a csapat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!