Connect with us

Hír

Watson: Ha Brady hat Super Bowlt nyer, én hetet akarok!

Az egészen parádés szezonkezdetet produkáló Deshaun Watson elég bátor kijelentést tett a Good Morning Football adásában, amikor Bradyvel és a gyűrűivel kapcsolatban kérdezgették. A Texans fiatal irányítójából sosem hiányzott a győzni akarás, aminek köszönhetően addig ment el, hogy ő jobb akar lenni, mint Brady, több Super Bowlt akar nyerni, mint ő:

Ha Tom most megnyeri, akkor hat gyűrűje lesz, igaz? Nos, ha neki meglesz a hatodik, akkor én arra hajtok, hogy lenyomjam őt, tehát legalább hetet akarok nyerni. Ha nem az a célod, hogy a valaha volt legjobb legyél, akkor rosszul állsz a dolgokhoz. Én mindig is azt akartam, hogy a legjobb legyek, mindenkit legyőzzek, mindenki fölé emelkedjek. Brady most a legjobb, de ha az kell, hogy 40 évesen én is ilyen színvonalon teljesítsek, akkor mindent meg fogok tenni, hogy ez így legyen, hiszen mint mondtam, én akarok lenni a valaha volt legjobb. Egyszerűen így vagyok beállítva, le akarok győzni mindenkit.

Ha nem is a valaha volt legjobb címért, de az év támadó újonca elismerését sokáig harcban volt Watson, ameddig térdsérülést nem szenvedett és IR-re nem rakta a csapat. A hét lejátszott mérkőzésén összesen 1699 passzolt yardot, 19 passzolt touchdownt ért el 61,8-as passzpontosság mellett, amivel óriási fordulatot vitt a Houston életébe, újra hitet adott a csapatnak, mindenki úgy kezelte őt, hogy a franchise megmentője lesz. Az ACL-szakadásáig minden rendben is ment a 2017-es draft 1/12-es választottjának, azonban kidőlésével a Texansnak újra Tom Savage-hez kellett nyúlnia, amivel el is dőlt, hogy kiszálltak a versenyből, nem volt reális esélyük egy komolyabb menetelésre.

Nagy kérdés, hogy Watson hogyan fog  visszaszállni a játékba, hiszen nem ez volt az első ilyen sérülése, még a Clemsonon szenvedett korábban komoly térdsérülést, és akkor is az volt a kérdés, hogy sikerül-e valaha visszanyerni a formáját. Ez akkor sikerült, sőt, később a bajnoki címet is elhódították, nem látszott rajta, hogy hátráltatná a játékát a korábban elszakadt ACL-je. Remélhetőleg, ez most sem lesz másképp, mert akkor egy igazán izgalmas Texanst láthatunk, akik az AFC egyik legjobb csoportjának meghódításáért szállhatnak újra harcba. Egy egészséges Luck, egy feltámasztott Mariota, egy brutális védelemmel megtámogatott Bortles és a visszatérő Watson csatározásai klasszikusba hajló meccseket hozhatnak majd.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!