Connect with us

Hír

Két csapatrészét is erősíti a Patriots

Két fontos szabadügynökét is megtartotta a Patriots, hogy mélyítse a csapatrészeit. Az egyik az OT LaAdrian Waddle, a másik pedig a linebacker Marquis Flowers, mindketten erre a szezonra írtak alá.

 

 

 

Waddle az egyik olyan játékos az utóbbi évekből, akit Detroitból kikukázva szereztek meg, majd csináltak belőle egy nem jó, de célnak megfelelő játékost. Dante Scarnecchia vele is csodát művelt és kvázi kezdő szintű tackle lett belőle, aki fontos szerepet kapott Marcus Cannon és Cameron Fleming sérüléseit követően a szezon második felében. A Patriots azonban abba a nehéz helyzetbe került az idei offseasonben, hogy három OT-je is szabadügynök lett, akikből Nate Solder a Gianthez írt alá, Fleminget pedig a Cowboys környékezte meg legutóbb. Waddle volt a legkevésbé kapós hármójuk közül, és ez lehetett a Patriots szerencséje is, így visszaigazolták, és vélhetően ő veszi majd át Solder helyét a támadófal baloldalán.

 

Flowers már nem volt ennyire fontos láncszem, hiszen Dont’a Hightower sérülését követően is csak két meccsen kezdett, és szituciós játékosként a védősnapek negyedén volt csak a pályán. A játéka alpján nem is feltétlen szolgált rá többre, de a tavalyi magot egyben tartva visszaigazolták őt is a 2018-as szezonra. Utóbbi $2,55 milliós szerződést kapott, Waddle szerződésének részletei még nem nyilvánosak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!