Connect with us

Hír

Mayfield Delfin lesz?

Új QB után kutatnak Miamiban? Jelenleg Ryan Tannehill a Dolphins kezdőirányítójának, de sérülés miatt kihagyta a teljes 2017-es szezont, ráadásul minimális halott pénzzel elcserélhető, és itt jönne a képbe Baker Mayfield draftolása. Az elképzelés kivitelezhető, de azért van pár buktató.

A Dolphins vezetése a combine előtt és alatt is áradozott arról, hogy Mayfield milyen jó képességű irányító és szívesen látnák a csapatnál. A Senior Bowl közben is beszéltek az Oklahoma volt irányítójával, így látszik, hogy komolyan gondolják, hogy ő lehet a következő franchise QB és reménykednek abban, hogy a 11. helyen még elérhető lesz.

A valóság azonban az, hogy Mayfield tehetségét nem csak Miamiban sikerült felfedezni, így lehetséges, hogy a 11. helyen már nem lesz bent a fiatal irányító. Ha biztosra akar menni a Dolphins, akkor fel kell trade-elniük, de bízhatnak a szerencsében és, hogy Cousins valamelyik előttük álló QB-needy csapatba kerül.

Mindenesetre érdekes, hogy ők is csatlakozotak azon csapatok közé, akik az idei drafton akarják megszerezni a franchise arcát. Amennyiben nem sikerül nekik Mayfieldet draftolni, akkor minden bizonnyal Tannehill marad a csapatnál, persze ha egészséges tud maradni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!