Connect with us

Hír

BREAKING: Ismét egy 49ers – Patriots csere!

Megszokhattuk már, hogy a draftok első napja után megesik egy-két csere a legújabb első körös játékos kiválasztása után. Így volt ezzel a 49ers is, akik ismét a Patriotsszal boltoltak le egy csereüzletet.

 

 

Miután John Lynch ma hajnalban Mike McGlinchey-t választotta a 9. pickjével, felmerültek a találgatások, hogy vajon mikor túrja ki Trent Brownt a kezdőből. Nem kellett erre sokat várni, hiszen nemrég bejelentették, hogy a hegyomlás RT a Patriotsban folytatja tovább a pályafutását. A 49ers egy 5. körös (#143 overall) pickkel postázta Bostonba Brownt a Patriots 3. körös (#95) pickjéért cserébe. Brown állítólag 400 fontosan jelent meg a 49ers edzőtáborában, ami kicsapta az összes biztosítékot a vezetőségnél és az edzői stábnál is.

 

McGlinchey ezzel egy csapásra kezdővé lépett elő, míg a Patriots ismét mélyítette a támadófalát. Bill Belichick a két első körös pickje közül az egyiket a Georgia falemberére, Isaiah Wynnre költötte, most pedig Brown érkezett bővíteni a támadófalat. Idén ketten is távoztak, jövőre Shaq Mason és LaAdrian Waddle is kieshet a képletből, így nem árt ha tankolnak. Csakhogy Brown szerződése is lejár jövőre, ennek tükrében elég fura, hogy egy harmadik kört beáldoztak érte.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!