Connect with us

Érdekességek

Meg tudja-e tartani a Barr-Diggs-Hunter triót a Vikings?

A Minnesota Vikings a liga egyik legjobb csapata, ami tele van fiatal tehetségekkel és olyan sztárokkal, akik a képességeikhez képest alul vannak fizetve. Ezért történhetett meg az, hogy hiába adott új szerződést a csapat Eric Kendricksnek, Everson Griddennek, Xavier Rhodesnak, Linval Josephnek vagy Adam Thielennek, még mindig van 16 millió dollárnyi költőpénzük idén és lesz jövőre legalább 40-50 millió. Ez pedig kellene is fog, ugyanis Anthony Barr, Stefon Diggs és Danielle Hunter szerződése jövőre lejár.

 

 

Három ilyen játékost megtartani nem egyszerű, de mivel rajtuk kívül nincs komoly FA-ja a csapatnak, áldozhatnak a minőségre.

 

Hunter még mindig csak 23 éves, az előző két szezonban összesen 19,5 sacket jegyzett, ráadásul futás ellen is kiváló, abszolút kezdő a csapatban. Persze még annyit nem tett le az asztalra, hogy 17 millió dollárról álmodozzon, de az évi 12-14 millió teljesen reális lenne a számára.

 

Diggs már picit nehezebb dió, mert bár képes elit teljesítményre, három év alatt egyetlen 1000 yardos szezonja sem volt és összesen 15 TD-t tud felmutatni. Persze ezen sokat segítene, ha egészséges tudna maradni, de ha Sammy Watkins fele ennyit sem mutatva 16 millió dollárt kapott, akkor ennyit Diggs is megérhet.

 

Ami pedig Barrt illeti, ő az új Jamie Collins: atletikus, gyors, kiváló pass rusher, jó a futás ellen és coverage-ben sincs elveszve. Mindez évi 12-13 millió dollárt lazán megérne a számára és a jelenlegi tendenciák szerint talán még alul is lenne fizetve.

 

A Vikingsnak tehát három 12-16 millió dolláros játékosa van, akinek jövőre szerződést kell adni. Ez okos szerződésstruktúrával simán belefér a keretbe, bár azért az elég durva lenne, ha kilenc 10+ milliót kereső játékos lenne egyetlen keretben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!