Connect with us

Hír

Eli Manning imádja, hogy ilyen lehetőségei vannak passzolni

Kisebb átalakuláson ment át a tavalyi évben csalódást keltő New York Giants. Új szakmai stáb érkezett a Nagy Almába, akik egyből nekiláttak a legégetőbb problémák orvoslásának: hogy újjáélesszék a támadósort.

 

 

A tavalyi év a sérülések miatt borzasztóan alakult Manningék számára. Elvesztette két legjobb elkapóját, a támadófal összerogyott előtte, míg a futójátéknak csak időszakos életjelei voltak. Nem csoda, hogy Manning egy csomó passzmutatóban a liga végébe tartozott, ami atomjaira bontotta a támadások sikerességét. Dave Gettleman ezt meglovagolva előbb elhozta a Vikings támadósorának agytrösztjét, Pat Shurmurt vezetőedzőnek, majd hozzálátott a támadósor alapjainak felhúzásához a szabadügynök piacon és a drafton is egyaránt. A legnagyobb nevű erősítés az újonc futó Saquon Barkley, aki az első héttől közönségkedvenc lehet New York kék felén, ha sikerül beváltania a hozzá fűzött reményeket a futások és passzok terén is egyaránt.

 

Ám az alap a támadófalban lakozik, ami egy teljesen új formájában tornyosulhat Manning előtt. Nate Solder a liga legjobban fizetett falembereként egyértelmű kezdő LT poszton, mellette az újonc Will Hernandez egyre biztosabb, hogy az első snaptől kezdve kezdő lesz. Center poszton jelenleg nyílt a küzdelem Brett Jones és Jon Halapio között, és egyesek szerint utóbbinak nagyobb esélye lehet elhódítania azt. Jobboldai guard poszton a távozó Fluker helyét John Jerry veheti át, míg a RT Ereck Flowers lehet, már ha nem rúgatja ki magát a szezon kezdetéig… Manning értelemszerűen nagyon örül annak, hogy ilyen irányba haladnak a dolgok a támadósort illetően.

 

Sokkal több és sokkal jobb lehetőségem van passzolni, melyik irányító nem imádná ezt?

– reagált szűkszavúan a történésekre Manning.

 

Az optimizmusa nem véletlen, ha egészséges marad a csapat a szezonnyitóra, akkor az Odell Beckham Jr. – Sterling Shepard – Evan Engram hármas kiváló opciót nyújthat a passzok szétszórására, míg Barkley nem csak a futásokkal, de a passzjátékoknál is kisegítheti a megerősített támadófallal megtámogatva. John Mara nem hiába mondta, hogy Eli-ban benne van még egy gyűrű, és úgy tűnik ezt tűzték ki célül a karrierjéből hátralévő időszakra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!