Connect with us

Hír

Újra zsizsegnek a Vikes-szerződések körül

A Vikings fiatal magjából már csak két embernek nincs szerződése, ez pedig Stefon Diggs és Anthony Barr. Diggs a liga egyik legjobb elkapója, Barr pedig egy kifejezetten életképes OLB, aki egy kiugró másodév után nagyot esett vissza, de 2017-re már összeszedte magát. 14 milliós cap van a csapat birtokában még szabadon, ebből pedig két szerződést simán ki lehet hozni, csak kicsit farnehezen kell fizetni. Jól meg kell gondolni, kit eresztenek szélnek, ha egyáltalán. A franchise tag biztos nem jön szóba, ez az elkapóknál simán 17 millió lesz, az LB-knél pedig 12-13. Ennyi pénzért már simán le is lehet papírozni őket.

 

 

Nick Olson szerint Stefon Diggs valahol 14-15 millió környékén jelentkezhet be, ez top 10 WR-fizu lenne éves átlagban, ami teljesen reális a számára. Idéntől kezdve 5-10-15-15-16-16 arányban hat évre lehetne bebiztosítani őt, ezzel a capben foglalt hely idén 3 millióval nőne a részéről. Anthony Barr is rámehet a 13-14 körüli átlagra, amivel 8-12-13-14-14-13 eloszlással még csökkene is a cap, hiszen idén 12.3 milliós ötödik éves opcióval játszik.

Ezekkel az amúgy egészen reális számokkal idén 15 millió lenne a hely, jövőre 10 (igaz lényegi szabadügynök Sheldon Richardson, Nick Easton, és Marcus Sherels lesz), és Cousins harmadik évében pedig 21.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!