Connect with us

Érdekességek

A Browns egyszerűen képtelen az első körben jól választani

Corey Coleman éjjeli elcserélése a legutóbbi példa arra, hogy a Browns egyszerűen képtelen jól választani az első körben. Hihetetlen adat, de a 2009 és 2016 közötti nyolc draftról tizenegy játékost választottak az első körben és egyetlen egy sincs már a csapatnál.

 

 

Persze azt hozzá kell tenni, hogy 2009-2010-2011 azért nem draftoltak rosszul (Alex Mack, Joe Haden, Phil Taylor), egyszerűen túl rég volt már, hogy feltétlenül a csapatnál maradjanak. Viszont ami 2012 és 2016 között történt, arra nem igazán találunk mentséget, vagy úgy egyáltalán szavakat.

 

  • Trent Richardson: 1 év után elcserélve (első körös ellenérték)
  • Brandon Weeden: két év után kivágva
  • Barkevious Mingo: három év után elcserélve (ötödik körös ellenérték)
  • Justin Gilbert: két év után elcserélve (hatodik körös ellenérték)
  • Johnny Manziel: két év után kivágva
  • Danny Shelton: három év után elcserélve (harmadik körös ellenérték, mínusz egy ötödik körös pick)
  • Cam Erving: két év után elcserélve (ötödik körös ellenérték)
  • Corey Coleman: két év után elcserélve (hetedik körös ellenérték)

 

A sok csere persze részben betudható a sok rezsimváltásnak is, hiszen mindenki próbálja saját képére formálni a csapatot és ez sokszor azzal jár, hogy eladják az előző rezsim által választott játékosokat. De ez csak kis mértékben igaz a Brownsnál, mert egyszerűen rossz játékosokat húztak ki, így ellenértéket sem nagyon tudtak kapni értük. Richardsonért csodával határos módon sikerült egy első körös picket kapniuk, de abból sem sikerült értékelhető játékost választaniuk. Shelton nem volt egy rossz játékos, de nem illett az új rendszerbe. Weeden, Mingo, Gilbert és Manziel értékelhetetlent nyújtott, de Erving sem váltotta meg a világot, ahogy Coleman sem.

 

A csapatnál remélik, hogy John Dorsey-nak már tényleg van szeme a játékhoz és elsőre jól is néz ki az idei draftja, de persze sok drafttal kapcsolatban mondtuk már ezt a Brownsnál. Az mindenképp fontos lenne, hogy valamiféle kontinuitás létezzen a csapatnál, de egyelőre ezt sem egyszerű elképzelni a tulajdonos Jimmy Haslam történetét ismerve.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!