Connect with us

Hír

Hue Jackson: Ez lesz a legnagyobb pálfordulás a sportvilág történetében

A Hard Knocks idei évadának harmadik epizódja leginkább Dez Bryant köré összpontosult, aki egy “Spiritual Gangster” trikóban érkezett meg a Browns létesítményébe és ült be egy kvázi állásinterjúra Hue Jacksonnal. Ahol a főedzőtől megtudtuk, mit vár a csapatától 2018-ban.

 

Az utóbbi két évben a poklot jártuk meg. Viszont olyan játékosokra lesz szükségünk, akik szeretnek versenyezni, akik szeretnek nagy stadionokban pályára lépni és úgy menni oda, hogy most szétrúgjuk a seggüket. Ilyen játékosokat keresek.

 

 

Egy focicsapatnak kellenek olyan játékosok, akiknek megvan a hozzáállásuk és győzni akarásuk, aztán egyszer csak az egész megfordul. Az egész kultúra megfordul. A tulajdonosok mindent megadtak ezeknek a játékosoknak. Mi viszont nem mutattunk fel győzelmeket, ennek pedig változnia kell. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, olyan játékosokra van szükségem, mint te.

 

Bryant végül szerződés nélkül távozott Clevelandből, de előtte még Jackson szájából elhangzott az alábbi bold prediction, amit mi is megirigyelnénk a körülbelül két hét múlva érkező jóslataink közt:

 

Huszonegy nap, baby. Pittsburgh Steelers. Épp itt a Dawg Pound előtt. Hihetetlen lesz. Ez lesz a sportvilág valaha volt legnagyobb pálfordulása.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!