Connect with us

Hír

KJ Wright térdét műteni kell, a félkezű Shaquem Griffin kezdhet a helyén

Kezd nagyon hollywoodi lenni Shaquem Griffin karrierje. A linebacker hihetetlenül tehetséges, de egy születési rendellenesség miatt amputálni kellett az egyik kezét, így az sem volt biztos, hogy valaki elviszi a drafton. Ennek ellenére a Seahawks az 5. körben kiválasztotta, KJ Wright kisebb sérülése miatt pedig akár már az első héten a kezdőben találhatja magát.

 

 

Griffin bal kezét egy ritka születési rendellenesség (amnionköteg-szindróma) miatt kellett amputálni 4 éves korában. A rendellenesség miatt folyamatosan fájdalmat érzett a bal kezében, és a helyzet odáig fajult, hogy Griffin saját maga akarta levágni az ujjait egy késsel. Természetesen az édesanyja nem engedte neki, inkább elvitte egy orvoshoz, aki amputálta a kezét. A tehetsége azonban így is adott volt, felküzdötte magát a legmagasabb szintre, az idei év egyik nagy szenzációja lesz, amikor pályára lép az alapszakaszban (róla bővebben ITT írtunk).

 

Persze ami az egyiknek jó, a másiknak már nem annyira. Griffin ugyanis azért kezdhet, mert a liga egyik legjobb linebackere, KJ Wright kénytelen némi időt kihagyni, miután artroszkópos műtétet végeztek a térdén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!