Connect with us

Hír

Khalil Mack és Mario Edwards eladó a Raidersnél

Magyar idő szerint ma este 10-kor le kell szűkítenie a csapatoknak a 90 fős rosterüket 53 fősre, ami egy igencsak mozgalmas nappá teszi a szeptember elsejét. Előfordul, hogy nagyobb neveket is látunk az elbocsátott/elcserélt játékosok között, de a Raidersnél ezt is kimaxolnák.

 

 

Korábban már írtunk Mack elcsérélésének híréről, ami akkor egy elég erős pletyka szintjén jelent meg, de egyre több szakértő szerint van erre reális lehetőség. Azóta sok minden történt, lehetett hallani egy tucatnyi csapat megkereséséről, hogy az ellenérték két első körbe kerülhet, illetve hogy az Aaron Donald szerződéshosszabbítással végre leülnek majd tárgyalni a felek, hiszen megvan az a léc, amit meg kell ugraniuk. Utóbbira azonban egyre kisebb az esély, Jon Gruden állítólag továbbra sem ragazdkodik a korábbi Év Védőjéhez (Mark Davis már más helyzet), így vélhetően semmi nem menti meg a Raiders szurkolókat Mack távozását illetően -feltéve, ha találnak cserepartnert.

 

Korábban csak a Jets neve merült fel a kérők között “hivatalosan”, a mai sajtóban már a Browns is felkerült azon csapatok közé, akiknek az érdeklődése kiszivárgott.

 

Ám nem csak Mack az egyetlen, aki a trade blockra került Oaklandben, a fiatal passzsiettető, Mario Edwards Jr. is elérhető más csapatok számára. A Raiders védelme alaposan megújult azzal, hogy Paul Guenthert nevezték ki védőkoordinátornak, a Bengals korábbi szakembere hozta magával a 4-3-as sémát is, ami akár lehet Edwards veszte lesz. A sokat kritizált idei oaklandi draft ugyanis kezd egyre inkább értelmet nyerni. P.J. Hall, Arden Key és Maurice Hurst is jó campet zártak, utóbbi kettőnél pedig semmilyen red flag nem jelentkezett eddig – mindhárom játékos tökéletesen passzolna a 4 emberes fronthoz. Ez is hozzásegíti a Raiderst ahhoz, hogy a 4 emberes fal szélén és közepén is bevethető Edwardsot árulják, akinek jövőre új szerződést kellene adni. Közte és Mack esete között annyi a különbség, hogy ha rá nem találnak cserepartnert, szimplán kivágják.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!