Connect with us

Érdekességek

Pete Carroll nagyon hálás McCarthynek

A Seahawks legyőzte hazai pályán a Packerst, köszönhetően többek között annak, hogy Mike McCarthy egy borzalmasan rossz HC. Ugyanis úgy döntött, hogy negyedik és rövidnél, a saját 33 yardosáról, egyetlen időkéréssel inkább elpuntolja a labdát ahelyett, hogy rábízza a dolgot minden idők egyik legzseniálisabb irányítójára. Pete Carroll azóta mást sem csinál, csak hálálkodik.

 

 

Megkönnyebbültem, amikor láttam, hogy puntolni fognak. Hálás vagyok érte, nagyon tetszett a döntés. Így volt esélyünk lezárni a meccset

 

– mondta a Seahawks mestere.

 

McCarthy a meccs utáni sajtótájékoztatón elmondta, gondolkodott azon, hogy nekimennek, de a számokban bízva inkább nem kockáztatott. Nem tudjuk, hogy ő milyen számokra gondolt, egy azonban biztos:

 

[quote]mindössze a 15 százaléka győzött azoknak a csapatoknak 2001 óta, amelyek az utolsó öt percen belül, egy labdabirtoklásnyi hátrányban puntoltak.[/quote]

 

Arról sajnos nincs statisztikánk, hogy milyen a Packers győzelmi aránya akkor, ha egy labdabirtoklásnyi hátrányban Aaron Rodgersre bízták a dolgokat, de látatlanban megkockáztatjuk, hogy 15 százaléknál nagyobb.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!