Connect with us

Érdekességek

Végre láthatjuk a Browns futók igazi arcát!

Hue Jackson távozása sok mindenkit felszabadított Clevelandben, ám akik kiváltképp örülnek a hírnek, azok a csapat futói! Nick Chubb és Duke Johnson végre kihozhatják magukból az állatot, amiből múlt vasárnap már kaptunk egy kis ízelítőt.

 

 

Mint ismert, Hue Jackson mellett Todd Haley, a támadókoordinátor is lapátra került Clevelandben. Utóbbi helyét házon belül oldották meg, és az eddig futókkal foglalkozó edző, Freddie Kitchens lett az új OC. Értitek már, miért is örülnek ennek a futók?

 

Az eddigi meccseken nem igazán tapasztalhattuk meg mire képes a Johnson – Chubb duó, hiszen nem használták őket megfelelően. Előbbihez hiába vágtak hozzá egy hároméves szerződéshosszabbítást, majd hangzottak el hetente az ígéretek Jacksontól, hogy majd most használni fogja futóját, nem történt előrelépés a játékában. Chubbnak pedig ott volt akadályként Carlos Hyde, aki miatt alig kapott carryt, noha így is összejött neki egy 100+ yardos meccs a Raiders ellen, 35-ös yard/kísérlet átlaggal. Mára midnkettejük előtt elhárult az az akadály, ami a kiteljesedésüket gátolta, amit azonnal tudattak a szurkolókkal.

 

A két futó a Chiefs elleni vasárnapi meccsen 33-szor kapott labdát, amiből 176 yard és 3 TD jött össze – az előző 8 meccsükön kettejük labdaérintése gyakran a 10-et sem érte el meccsenként. Chubb 22 futásból 85 yardot és egy TD-t, illetve egy elkapásból 5 yardot hozott össze, míg Johnson mutatója egy futás 8 yardért, illetve 9(!) elkapás 78 yardért és 2 TD-ért. A két játékos remekül egészíti ki egymás hiányosságait, hiszen Chubb az elkapásoknál nem olyan erős, míg Johnson a futásoknál gyengébb. Chubb például 70 yardot szerzett kontakt után, ennél többet csak Christian McCaffrey (99) és James Conner (90) tudott felmutatni. Johnson a yards after catch (YAC) mutatóban volt erős a Chiefs ellen, a 89 YAC statja a negyedik legtöbb volt a fordulóban.

 

Hogy ezt a Jackson – Haley páros miért nem vette észre, az rejtély…

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!