Connect with us

Hír

Barry Church kivágva!

A Jaguars megkezdte a készülődést a 2019-es offseasonra, aminek $7 milliós mínuszban vághatott neki a pénteki állapotok szerint. Ám mára úgy állunk, hogy majdhogynem nullára jöttek ki, amihez Barry Church kivágása kellett.

 

 

Aki komolyabban követi a salary cap alakulását, annak ez nem meglepő forgatókönyv volt. Noha a Cowboystól igazolt strong safety egy 4 éves, $26 milliós szerződést kapott Floridában, a garantált összeg mindössze $12 milliós volt a kontraktusban, amit az első két szezonjára osztottak el. Ez azt eredményezte, hogy 2019-től halott pénz nélkül felszabadítható a cap hitje, amit a jelenlegi cap space-t elnézve várható lépés volt. Ha ez nem lett volna intő jel, akkor ott van Ronnie Harrison draftolása az idei játékosbörze harmadik köréből. Az Alabamáról érkező strong safetyről sejteni lehetett, hogy előbb-utóbb átveszi majd Church helyét a kezdőben, de végül az ‘előbb’ történt meg. A legutóbbi két fordulóban ő került a kezdőbe, és mivel nem teljesített rosszul, bent is ragadt, megkönnyítve ezzel a 30 éves védő elküldését.

 

Tegnap előtt Malik Jackson coming outja már intő jel volt arra, hogy a dollármilliókból felhúzott szupervédelem eddig volt fenntartható, de ezzel Dave Caldwell general manager is tisztában volt. Ám joggal gondolhatta, hogy a tavalyi konferenciadöntő után ismét a rájátszásért küzdhet a csapat, ehhez képest teljes káosz lett a Jaguars idei szezonjából. Az biztos, hogy lesz még csillaghullás Jacksonville-ben a szabadügynök-piac nyitásáig.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!