Connect with us

Hír

GM váltás lehet Miamiban

Minden jel arra mutat, hogy Mike Tannenbaum utolsó meccsére készülhet a Dolphinsnál. Stephen Ross, a csapat tulajdonosa úgy tűnik megelégelte a négy éve regnáló szakember munkáját, de a hírek szerint Adam Gase leváltása nincs terítéken – egyelőre.

 

 

Tannenbaum hivatalos szerepkörében ‘Vice President of Football Operations’ a Dolphinsnál, de a salary capért legfőképp ő a felelős, míg a tényleges GM Chris Grier inkább a drafton kerül előtérbe. A Dolphins az elmúlt években rendre igazolt olyan nagy nevű, ezáltal nagy szerződésű játékosokat, akik teljesen megbuktak a csapatban, és az ő nevéhez fűződik Ndamukong Suh megaszerződése is, amit még jövőre is nyögni fog a franchise. Cserébe olyan játékosról kellett lemondania, mint Jarvis Landry, aki az elmúlt négy év legjobb támadója volt Miamiban.

 

Landry ugyanakkor nem csak Tannenbaum költekezése miatt kellett távozzon, hanem mert Adam Gase nem kívánt “kártékony” alakokat az öltözőben tartani, akik hátráltatják a munkáját. Idén ismét elővette néhány játékosa, de egyelőre Ross megadja a bizalmat a Gase-nek, amit megerősített, hogy a Jim Harbaugh pletykákat is tagadta. Ugyanakkor nem zárható ki, hogy ha az utolsó héten borzasztó teljesítménnyel kikapnak a Billstől is, akkor a Tannenbaum-Gase-Grier hármas is lapátra kerül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!