Connect with us

Hír

Matt Burke pocsék védelme az állásába kerülhet

Noha még minimális esély van a playoffra, a Miami Dolphinsnál nem feltétlen lehetnek elégedettek. A védelem ugyanis több mutatóban is a liga végébe tartozik, ami a jelenlegi védőkoordinátor, Matt Burke állásába kerülhet.

 

 

A Vance Joseph helyét átvevő szakember 2018-as mutatói nem adnak túl sok bizakodásra okot. 30. helyen vannak az engedett yardokban, 27. helyen az engedett first downokban, 27. helyen a harmadik kísérletek kivédekezésében, valamint az engedett pontok terén is a 27. helyet karistolja a defense. Ezeknek az sem tesz jót, hogy az egységük tölti a harmadik legtöbb időt a pályán a liga védelmei közül (32:31). Ha a hátralévő két meccsükön 64 pontot, valamint 491 yardot nyelnek be, akkor a Dolphins történelmének legrosszabb védelme lesz a 2018-as ezekben a mutatókban. Az egyetlen mentőöve Burke-nek, hogy a passz elleni védekezés működik, de ez sem mentheti meg vélhetően az állását a szezon végén.

 

De vajon ő lesz-e az egyetlen áldozat a januári nagytakarítás során? A védelem egyik emblematikus alakja, Reshad Jones frusztráltságának adott hangot, miszerint a Dolphins folymatosan free safetyként játszatta strong safety helyett. Kenyan Drake sem feltétlen volt megelégedve néhány edzői döntéssel – elsősorban a főedző, Adam Gase-ével, de mindketten elfogadták a sorsukat.

 

 

Ez felvetheti Gase jövőjét is a Dolphisnál, aki a jelnlegi 7-7-es mérleg ellenére egyáltalán nincs bebiztosítva a következő szezonra. Vajon kinek a hátát támogatja majd Mike Tannenbaum general manager: a játékosokét, ezáltal Gase repül, vagy a főedzőjét, és akkor újabb tisztogatás várható a rosteren?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!