Connect with us

Hír

A Dolphins Dan Marinóval figyelteti az irányító prospecteket

Ugyan volt arról szó korábban, hogy a Dolphins már a 2020-as irányító prospecteket nézte ki, természetesen az idén draftra jelentkező QB-k scoutolása sem kerül hátra a prioritások közt. Olyannyira nem, hogy a csapat Dan Marinót küldte a Senior Bowlra, hogy megfigyelje a jövő irányítóit.

A legtöbbek szerint ez a legjobb QB-roster a Senior Bowlok történetében – már ami a teljes felhozatalt jelenti, hiszen játszott már itt már Carson Wentz, Baker Mayfield vagy Josh Allen, csak hogy az utóbbi évekből szemezgessünk, de a mélység sosem volt ilyen jó.

Matt Miller belsős információi szerint a keretből Drew Lock (Missouri) és Daniel Jones (Duke) is az első körbe várható jelenleg. Rajtuk kívül Will Grier, Jarrett Stidham, Tyree Jackson, Ryan Finley, Trace McSorley és Gardner Minshew próbálják még bizonyítani a tudásukat a teljes NFL előtt a héten rendezendő edzéseken és a szombati Senior Bowlon, ami az egyik legnagyobb és legfontosabb esemény a draft felvezetéseként.

A Dolphinsnak nincs még edzői stábja, így kicsit nehezebb a felkészülés a draftra, illetve a játékosmegfigyelés is nehezebben mehet, de természetesen a scoutok és front office tagok gőzerővel dolgoznak, hogy kiderítsék, látnak-e valakiben eleget ahhoz, hogy draftolják és akár a franchise arcává tegyék. Az pedig mindenféleképpen figyelemreméltó, hogy Dan Marinót is kiküldték megfigyelni az irányítókat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!