Connect with us

Hír

Andrew Whitworth: „A no-call csak egy kifogás”

Mindenki tisztában van vele, hogy milyen vitatott körülmények között jutott be a Rams a Super Bowlba, az ügy pedig azóta is rengeteg feszültséget és beszédtémát kavart. Sorra szólalnak meg a mérkőzés játékosai is, többségük egyértelműen elismeri még a Rams részéről is a szabálytalanságot, de vannak olyanok, akik nem szeretnék ezzel magyarázni a győzelmet.

 

 

Andrew Whitworth a Rams baloldali tackle-je például a Rich Eisen Showban odáig ment, hogy kijelentse, hogy az csak egy kifogás, hogy ezen az egy játékon csámcsog még mindig az egész világ. Szerinte pontosan megvolt az esélye a Saintsnek előtte és utána is hogy eldöntse a mérkőzést. A tapasztalt veterán, aki egyébként a szokásos kiemelkedő játékát hozza idén is, már jó pár kétes bírói ítélettel találkozott karrierje során és rengeteg igazságtalannak tartott szituációba keveredett.

 

Whitworth kiemelte azt is, hogy felesleges a bírókra mutogatni, mert rendszeres, hogy mindkét fél kárára tévednek, ő speciel a Goffon bemutatott facemask hiányát emelte ki, ami után könnyed touchdownt érhettek volna el. Ugyanakkor veszélyesek az ilyen nyilatkozatok, mert ezzel csak tovább feszíti a húrt az ellenszurkolók körében, pedig szép lassan az egész NFL társadalom szeretné, ha lecsengene a történet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!