Connect with us

Hír

Most tényleg visszatér Eric Berry

Eric Berry az alapszakaszt szinte teljes egészében kihagyta, mindössze a 15. és 16. héten lépett pályára, ráadásul előbbin csak nagyon limitáltan. Az utolsó fordulót és a Colts elleni rájátszásmeccset is kihagyta, azonban a héten teljes edzésmunkát végzett és a legutóbbi sérülésjelentésen már nem is szerepelt a neve, ez tehát azt jelenti, hogy a Patriots ellen ismét visszatér a kiváló safety.

Berry achilles-sérüléséből próbál már több, mint egy éve visszatérni, de eddig nem tudott 100 százalékos formát mutatni. Talán most eljött az idő. Jó jel volt egyébként erre az, hogy hét közben a Chiefs kivágta Ron Parkert, aki sokat játszott idén Berry helyén. Berry minden bizonnyal nagyon várja a meccset, 9 éves, háromszoros All-Pro safety karrierjében mindössze egyetlen egy győzelmet tud felmutatni a rájátszásban.

Jó hír továbbá a Chiefsnek, hogy Spencer Ware is visszatér, illetve a héten aktiválták IR-ről Laurent Duvernay-Tardifot, a csapat kezdő guardját, akinek a héten nem volt biztos a szereplése, azonban ő is lekerült a sérülésjelentésről, és játékra jelentkezik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!