Connect with us

Hír

Nick Foles egészséges és készen áll az újabb Super Bowl menetelésre

Az Eagles sorsdöntő mérkőzést vívott az utolsó fordulóban, amelyet könnyedén meg is nyert. Pedig Carson Wentz után, Nick Foles is sérülést szenvedett, így Sudfeld fejezte be az alapszakaszt a Sasoknál. Nagy volt az aggodalom, hogy a playoff első körében is a harmadik számú irányító lesz kénytelen játszani, de hétfőn jó hírek érkeztek.

 

Az Eagles vezetőedzője, Doug Pederson ugyanis megerősítette, hogy Foles bordája csak könnyebben sérült meg és tudja vállalni a játékot. A hétvégi Wild Card mérkőzésen így ott lehet a kezdőben. Erre nagy szüksége lehet a csapatnak, mert a fogadóirodák szerint ők a Wild Card kör legnagyobb underdogjai, a Chicago otthonában.

 

Ez persze nem keserítheti el a szurkolókat, akik már tavaly is abszolút esélytelennek beállítva láthatták csapatukat játszani, majd nyerni is. Ezúttal azonban nem hazai pályán kell bizonyítani, mert csak hatodik kiemeltként csúszott be a gárda, ami teljesen már forgatókönyvet takar. Mindenesetre a Bears helyében sem lennék nyugodt, akik saját magukra szabadították a legutolsó Super Bowl MVP-t.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!