Connect with us

Hír

A legtöbb lehetséges vezetőedző a Packers háza táján merült fel

A Packers megelőzte a többi csapatot és már a Black Monday előtt menesztette vezetőedzőjét, Mike McCarthyt. Így időt nyertek meguknak és már korábban új HC után nézhettek, de a hírek szerint nem lesz egyszerű az utódlás.

 

Az első két név Jim Caldwellé és Chuck Paganoé volt, akik tapasztalt veteránokként kerültek célkeresztbe, de legtöbb Packers szurkoló nem igazán bennük látja a jövőt. Mi tagadás a két idős mester nem feltétlenül a kreativitás és az új hullám megtestesítője, így nem könnyű elfogadni őket.

 

A Black Mondayen tett róla a vezetőség, hogy kicsit higgadjanak a kedélyek, ugyanis több mester is szóba került, többek közt olyan nevek, mint Dan Campbell vagy az egyetemi Northwestern csapatát irányító, Pat Fitzgerald. Ők már sokkal inkább támadó-felfogású arcok, akik ráadásul még nem is buktak meg a profik között, de például Fitzgerald már most jelezte, hogy nem érdekli a munka (és egyik sem az NFL-ben). Ide lehetne sorolni Matt LaFleurt is, de az idei évben a Titans offense mindenkinek csalódást okozott. Végül pedig érdemes megemlíteni, hogy sok más csapathoz hasonlóan ők is szeretnék meginterjúvolni a Patriots védőkoordinátorát, Brian Florest. Mozgalmas napok elé néz tehát a Packers, de Rodgers személye garantálja nekik, hogy lesz jelentkező az állásra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!