About the author

5 Comments

 1. 1

  bjeela

  Ez nagyon szépen néz ki, és tényleg soha ne fogadj Foles ellen, de most az erőviszonyok drasztikusan eltolódnak a Saints irányába. Az egyedüli esély, ha a Saints elbízza magát, minden más esetben a sasokat levadásszák az angyalok.

 2. 2

  BMC

  Tavaly is minden Eagles playoff meccs előtt ez volt az általános vélemény, csak a Saints helyére illeszd be az aktuális ellenfelet, +akkor még a “ne fogadj Foles ellen” kiamaradt… És a Bears meccs előtt is ez volt. Remélem most sem jön be. :) De nem vitás, hogy borzasztóan nehéz dolga lesz az Eaglesnek.

 3. 3

  bjeela

  Én Bears drukker vagyok, de nagyon nem hasonlítanám össze a Mackókat a Szentekkel. A védelmet leszámítva ég és föld. Ha tovább is jutottunk volna, és átverekszünk a Kosokon – bár amilyen gyönyörűen összekapták magukat erősen csodálnám, ha sikerült volna -, akkor is a végállomás New Orleans lett volna. Ahogy erősen vélelmezhető, hogy a Sasoknak is, hiába bízik bennük Bilbó. ;) És továbbra is azt gondolom, hogy az egyetlen esélyük, ha a Szentek alábecsülik a Sasokat. Ha komolyan veszik ezt a meccset, azon a Foles magic sem segít, pedig nálam a srác igenis top QB.

 4. 4

  bjeela

  Na, ezt a fene se gondolta volna, hogy Brees olyan beszarva kezd, mint anno P. Manning a csúcsdöntését követően a SB-ban.

 5. 5

  Dan hadnagy

  Cry eagles cry

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team