Connect with us

Hír

Quinnen Williams: A lehető legjobb akarok lenni, nem 1/1-es

Ha körülnézünk a mock draftok világában, akkor Quinnen Williams az egyik első név a listákon, sok helyen láthatjuk akár 1/1-re is a Cardinalshoz – a mi idei első mockunkban 1/3-ra kelt el. A legtöbb játékos pedig arra vágyik, hogy 1/1 legyen, hiszen hatalmas elismerés az adott class legjobbjának lenni. Williamsnek viszont a jelek szerint máshol húzodnak a prioritásai.

Nem igazán fontos számomra, hogy 1/1-es legyek. Csak el akarok kelni. Jó dolgom van, hogy ebben a classban lehetek ezekkel a srácokkal, megismerkedhetek top sportolókkal meg ilyenek. Egyszerűen nem gondolok arra, hogy elsőnek vagy másodiknak fogok elkelni. Én a lehető legjobb játékos akarok lenni annak a csapatnak a számára, amelyikhez kerülök.

Hosszú még a draft process, jön a Combine, jönnek a Pro Dayek, jönnek az interjúk, de nehéz elképzelni, hogy Williams ne az első néhány választás alkalmával hallja a nevét a Nashville-ben megrendezett játékosbörzén. A belső védőfalemberben minden megvan: erő, gyorsaság, technika – hogy csak a legalapvetőbb dolgokat említsem. Természetesen majd bővebben olvashattok róla is a Combine után megjelenő prospect ismertetőinkben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!