Connect with us

Hír

Meg fogunk lepődni, mennyit fut a Cardinals

Mikor a Cardinals kinevezte Kliff Kingsburyt főedzőnek, akkor gondolhattuk azt, hogy hozza majd magával a rendkívül pass-heavy Air Raid rendszert a profik közé, így rengeteget fog passzolni a csapat. A futó David Johnson nagy fegyver lehet a levegőben annak ellenére, hogy minden bizonnyal a 2018-as évet teljesen elfelejtené, ahol borzasztóan használták és mindenkinél többször futtatták középen, a passzjátékba pedig minimálisan vonták be.

A minél több passzjátékra utaló jelek ellenére a támadófaledző Sean Kugler azt mondja, hogy többet fognak futni, mint az sokat gondolnák.

Szerintem sokan meg fognak lepőni, hogy mennyit is futtatjuk a labdát. Ez nagy része lesz a támadósorunknak a screen játék mellett. Nem abból fog állni az offense, hogy minden játéknál passzolunk, sok fizikalitást is láthatnak majd a támadósorunktól.

A Cardinals volt a ligában a legkevesebb yardot futó csapat tavaly (83,9 yard meccsenként), azonban hozzá kell tenni, hogy a támadófalból hét játékost is sérültlistára kellett tenni év közben és az amúgy sem acélos OL ezáltal nyilvánvalóan még többet szenvedett.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!