Connect with us

Hír

Duane Brown: Többet kéne passzolnunk jövőre

A Seahawks az év eleji várakozásokhoz képest kisebb meglepetésre tavaly ismét bejutott a rájátszásba, talán leginkább a sokat fejlődő támadófalnak és a potens futójátékának köszönhetően. Azonban vannak a sikerkovácsok közt olyanok, akik szerint többet kellene passzolnia a csapatnak. Ilyen Duane Brown, a Hawks bal oldali tackle-je is.

Amikor olyan tehetséges irányítód van, mint Russell Wilson, akkor kiegyensúlyozottabbnak kell lenned. Szerintem sokszor túl sokat futtattuk a labdát, még ha ezt nehéz is kimondani falemberként. Szerintem Russt minél többet kell használnunk jövőre.

A futók közül Mike Davis távozott a csapattól, azonban a jól teljesítő Chris Carson és az első körös Rashaad Penny még a rosteren van. A passzolás azonban összességében sokkal hatékonyabb a futásnál, ráadásul a Seahawks nagyon konzervatív volt sok esetben a playhívásokkal, így az analtikus szemlélet alapján is többet kellene passzolnia a csapatnak, és hanyagolni kéne a futást például második és hosszú szituációknál, csak hogy egy dolgot említsek.

Wilson tavaly 427 passzt eresztett el, ez a legkevesebb passzkísérlete volt 2013 óta. Azt persze tegyük hozzá, hogy épp akkor nyert Super Bowlt a gárda, azonban akkor azért eléggé máshogy nézett még ki a Seahawks kerete.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!