Connect with us

Hír

Carr a franchise irányítónk… amíg nem találunk jobbat

Jon Gruden a szezon közben elmondta, hogy örül, hogy Derek Carr az irányítója, még ha jól össze is vesztek az oldalvonal mellett. A Combine-on arról beszélt, hogy szeretné tisztázni, Carr a Raiders franchise irányítója. A tulajdonosi találkozón pedig elmondta, hogy Carr lesz a Raiders irányítója és nem akar foglalkozni a pletykákkal. Most a general manager Mike Mayock kicsit már képet fest a helyzetről.

Derek Carr egy franchise irányító és mi szentül hiszünk ebben. Ezen túl, mint minden más poszton, körbe fogunk nézni. Ha találunk valakit, aki jobban tetszik, vagy úgy gondoljuk, hogy nagyobb potenciál lakozik benne, akkor meg kell lépnünk a csapatunk számára helyes lépést.

Minden bizonnyal ez van a legközelebb az igazsághoz a Raiders oldaláról Carr kapcsán. Azaz szeretik ők Carrt és meg fogják tartani, amíg nem találnak jobbat. Viszont ha találnak, le fogják cserélni. Ez pedig megtörténhet 11 nap múlva is akár, amikor a Raiders 1/4-re választ az NFL Drafton és négy pickje van a top35-ben. Mayockék pedig körbe is néztek a prospectek közt, volt viziten Kyler Murray és Dwayne Haskins is, aztán majd kiderül, hogy többet látnak-e egyikükben, mint Carrban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!