Connect with us

Hír

Arians lefogyott, Kendricks szerződését átalakították

Bruce Arians komolyan gondolj a visszatérést, hét kilót adott le a Bucs főedzője, és még ugyanennyit tervez a közeljövőben. Nem is árt ez neki, 2017-ben épp az egészsége miatt mondott le a Cardinals főedzői állásáról. Rövidhírek.

 

 

Andy Levitre bejelentette visszavonulását. A 32 éves guardot idén vágta ki a Falcons, de előtte játszott a Titansben és a Billsben is.

 

A Vikings átalakította Erik Kendricks szerződését. Erre azért volt szükség, mert az újoncok leigazolása miatt a csapat átlépte volna a plafont, amit ugye büntetne a liga. Az idei alapfizetéséből 2,15 millió dollárt írt át aláírási bónusszá a csapat, amivel közel 1,6 milliót spórolt az idei szezonra. Nagyon érik Kyle Rudolphi kivágása.

 

A Coltsnál Eric Ebront (ágyék) és Darius Leonardot (boka) is műteni kellett. Az edzőtáborra mindketten rendben lehetnek.

 

A Cowboysos Taco Charlton bokáját is meg kellett műteni, de állítólag semmi komoly baja nincs, a táborra ő is rendben lesz.

 

Úgy tűnik, Tyler Eifert is egészséges, legalábbis saját elmondása szerint 100 százalékos. A korábbi első körös TE sérülések miatt csak 14 meccsen játszott a Bengalsban az elmúlt három évben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!