Connect with us

Hír

Bill O’Brien jóváhagyásával lesz kinevezve az új Texans-GM

A Texans nagy erőkkel keresi a nemrég kivágott Brian Gaine utódját. A Houston Chronicle szerint a jelöltek között van a a Browns korábbi GM-e, Ray Farmer, a Patriotsnál a személyzetért felelős Nick Caseiro és a korábbi Raiders-GM Reggie McKenzie. A kérdés még nyitott, egy azonban biztos: bárkit is nevez ki a csapat, Bill O’Brien jóváhagyása kell majd hozzá.

 

 

Gaine-t 17 hónappal ezelőtt kinevezte general managernek a Texans öt évre. A főedző Bill O’Briennek ebben is nagy szerepe volt, és bár Gaine-é volt az utolsó só, soha egyetlen játékost sem igazolt vagy draftolt anélkül, hogy O’Brien jóvá nem hagyta. Az együttműködés gyümölcsözően indult, acsapat bejutott a rájátszásba és a franchise egyik legsikeresebb szezonját produkálta (a 11-5-ös mérleg és a +86-os pontkülönbség is a második legjobb).

 

Az idei offseason viszont nem sikerült jól. A támadófalba senki nem érkezett, a védelmet sem sikerült rendesen megerősíteni, továbbá Jadeveon Clowney-val sem hosszabbított még a csapat, ez pedig túl sok volt a csapat legfelső vezetésének.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!