Connect with us

Hír

Kamara nem áll le, még többet akar csinálni

Első két profi szezonjában a Saints futója, Alvin Kamara megmutatta, hogy milyen sok mindenre képes. Futott 1611 yardot 5 yardos átlaggal, elkapott 162 passzt 1535 yardért, szerzett 31 támadó touchdownt és még egy kickoff return TD-je is volt. A running back elmondása szerint nem volt ez olyan könnyű, mint aminek látszik, az elején nem mindig tudta, mi is folyik épp a pályán. Most azonban ez már nagyon ritka, Kamara pedig arra fókuszál, hogy hogyan tudna még nagyobb hatással lenni a játékra.

Mindig azon aggódom, hogy mit tudnék még csinálni, hol máshol tudnék még felállni a pályán, milyen módokon lehetnék még sikeres. Ez a kedvencem ebben a hivatásban. Azt keresni, hogy mi az a következő lépés, amit megtehetek.

Mark Ingram távozásában keresendő talán a válasz kulcsa, akinek a helyére Latavius Murray érkezett a holtszezonban, de minden bizonnyal neki kevesebb lehetőség jut majd, mint elődjének, így jó eséllyel Kamara lesz az egyértelmű első számú futó, és kevésbé lesznek megosztottak a szerepek a Saints backfieldjén.

Ha így lesz, akkor ismét egy nagy, akár az előzőeknél még nagyobb év várhat Kamarára.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!