Connect with us

Hír

Darius Leonard még magasabbra teszi a mércét

Darius Leonard minden várakozást felülmúlt újoncként, azonban második évére még többet vár magától. Tavaly 163 szerelésével vezette a ligát és ő lett az Év Újonc Védője, ezen kívül All-Prónak is választották, tehát tényleg fenomenális rookie szezonja volt. Azonban saját elmondása szerint tudja még ezt fokozni.

200 szerelést akarok. 10 sacket akarok. Az Év Védője akarok lenni. All Pro akarok lenni, ezen kívül Super Bowl győztes és Super Bowl MVP. Minden lista tetején az én nevem akarom látni.

Másodévesként az utóbbi időben két játékos tudott Év Védője lenni, JJ Watt és Luke Kuechly. Talán az újonc éve után Leonardot sem lehet leírni, de többek közt Aaron Donalddal nehéz lesz felvennie a versenyt.

A Colts a második körben a 36. választási joggal választotta Leonardot, akinek megvolt az extra motivációja is rookie-ként.

Tavaly a Bleacher Report a legrosszabb picknek hívott engem. Lementettem azt a képernyőképet és minden nap megnéztem, ez is előrevitt, hogy bebizonyítsam, nem én voltam a legrosszabb pick, és tudok a profik közt játszani.

Még mindig ott van ez a súly a vállamon. Nem voltam MVP. Nem én voltam minden lista élén. Nem voltam Pro Bowler. Nem voltam Super Bowl győztes. Úgyhogy vannak még célok, amiket el akarok érni, és amíg ez nem történik meg, addig ott lesz a súly a vállamon, hogy mindenkinél jobb legyek.

Leonard nyilvánvalóan bebizonyította, hogy a kétkedőknek nem volt igazuk. Vajon még feljebb tud lépni sophomore idényére?

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!