Connect with us

Hír

Elhízva érkezett a táborba, kivágta korábbi elsőkörösét a Cardinals

Júniusban letartóztatták, mert bevont jogosítvánnyal gyorshajtott. Az edzőtáborba elhízva érkezett meg, így PUP listára került. A Cardinals pedig egy napra rá ki is vágta 2016-os elsőkörösét, Robert Nkemdichet, aki újonc szerződése utolsó, negyedik évébe lépett. Pár nap múlva esedékes lett volna egy 400 ezer dolláros roster bónusza, amit így nem kell kifizetnie a csapatnak.

Nkemdiche így waiverre kerül, a draftsorrend alapján adhatnak be rá igényt a csapatok, de ha ezt megteszik, akkor számolniuk kell az említett 400 ezres bónusszal. A 24 éves védőfalember 27 meccsen szerepelt négy éve alatt és mindössze hat meccsen volt kezdő. Karrierje során 44 tackle-je, 4,5 sackje és 10 negatív yardos szerelése van.

A Cardinals nagyon rosszul draftolt, ha ránézünk az utóbbi évek első köröseire. 2013-ban a guard Jonathan Coopert választották, akit három gyenge év után elcseréltek. Egy évvel később Deone Bucannon egy korrekt linebacker/safety hibrid volt, de már ő sem a csapat tagja. 2015-ben DJ Humphries volt a választott, a támadófalember három év alatt 14 kezdő meccset tudhat magáénak, és azokon sem nyújtott jó teljesítményt. Nkemdiche-ről már beszéltünk, a 2017-es Haason Reddicket (LB) még ne írjuk le, a 2018-as Josh Rosent pedig egy év után elcserélték Miamiba.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!