Connect with us

Hír

A Raiders és a Titans centere is új szerződést kapott

A mai nap elsősorban a kivágásoké, azonban két játékos munkabiztonsága mégis megnőtt a tegnap este-éjszaka folyamán. Ráadásul mindketten ugyanazon a poszton játszanak, centerben.

Rodney Hudson konkrétan a legjobban fizetett játékos lett a posztján. A Raiders adott ugyanis a ligaelit centernek egy 3 éves, $33,75 milliós szerződést, amiből $24,4 millió valamilyen formában garantált. Az éves $11,25 millióval pedig megelőzi Mitch Morse-t ($11,125 millió), aki idén írt alá a Billshez. Hudson 5 éve írt alá szabadügynökként a Raidershez, az utóbbi három évben az összes meccsen kezdő volt, és talán ő a legjobb pass protector center az egész ligában.

A Titans is megjutalmazta kezdő játékosát a fal közepén, aki nem más, mint Ben Jones. Hudsonhöz képest szerényebb képességű játékos, ami persze a fizetésén is meglátszik: két év alatt $13,5 milliót fog keresni. A 31 éves játékos hét éve van a ligában, és utolsó öt idényében az összes meccsen kezdő volt – ez 80 mérkőzést jelent, ami holtversenyben a leghosszabb aktív sorozat a centerek közt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!