Connect with us

Hír

Akár az alapszakaszba is belenyúlhat Clowney holdoutja

Pár hete még úgy volt, hogy mostanra Jadeveon Clowney megjelenik a Texansnál, aláírja a franchise taget és játékra jelentkezik. A helyzet viszont változott, amint híre szállt, hogy a csapat elcserélné a pass rushert. Most pedig úgy néz ki, hogy akár az alapszakaszba is belenyúlhat a holdout, amennyiben nem rendeződik a játékos helyzete – ezzel meccsenként körülbelül $1 millióról mondana le Clowney. Mike Garofolo arról számolt be, hogy Clowney hajlandó meccseket kihagyni annak érdekében, hogy ne dönthessenek a sorsa felől a beleegyezése nélkül.

Ugyanis ha Clowney aláírná a franchise taget és jelentkezne a Texansnál, akkor a csapat bármikor elcserélhetné a beleegyezése nélkül. Most viszont csak és kizárólag úgy cserélheti el, ha Clowney előbb aláírja a franchise taget, tehát jelenleg van beleszólása a jövőjébe a pass rushernek, hiszen ha neki nem tetsző helyre akarják elboltolni, akkor könnyedén nemet mondhat.

A cserét ugyebár nehezíti, hogy a vevőnek nincs lehetősége hosszú távon hosszabbítani Clowney-val, csak erre az évre kapja meg a szolgálatait. Illetve annyi előnye lehet még a gárdának, hogy rárakhatja a franchise taget a jelenlegi fizetése 120 százalékáért, időt nyerve a tárgyalásra, azonban ha ez az éves fizetés a kiindulópont, akkor sokkal nehezebb megegyezni.

Clowney találkozott már a Dolphins főedzőjével, Brian Floresszel és néhány emberrel a vezetőségből, azonban ő preferálná, ha a Seahawksba vagy az Eaglesbe kerülne, hiszen szeretne contender csapatnál játszani.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!