Connect with us

Hír

A Dolphins Clowney-t akarja, ő viszont inkább a Seahawkst vagy az Eaglest választaná

Jadeveon Clowney pár napja kirúgta ügynökét, mert nem tetszett neki, ahogy a jövőjével kapcsolatos tárgyalások folynak. Ez a lépés beindíthatja a lavinát, és remélhetőleg hamarosan pont kerülhet az ő sorsának végére.

Clowney úgy tervezte, hogy mostanra már csatlakozik a Texanshoz, azonban ez mégsem történt meg, mert megtudta, hogy a csapat el szeretné cserélni. A pass rusher részben dönthet saját sorsáról, ugyanis ahhoz, hogy elcseréljék, alá kell írnia a franchise taget, így megvétózhat bizonyos csapatokat – ezért nem jelent meg egyelőre a csapatnál, hiszen ahhoz alá kellene írnia a tenderét.

Ilyen csapat lehet akár a Dolphins is, amely állítólag komolyan érdeklődik Clowney iránt, Ian Rapoport információi szerint Brian Flores főedző és a front office néhány tagja találkozott is már Clowney-val, hogy elbeszélgessenek, feltehetőleg a csapat jövőjéről és a tervekről.

Aaron Wilson információi szerint viszont Clowney a Seahawst vagy az Eaglest preferálná idei csapataként, hiszen szeretne contendernél játszani. Állítólag mindkét csapat játékban van a 26 éves pass rusher megszerzéséért, ahogy a Dolphins is, illetve a Billsről is lehetett komolyabb pletykákat hallani.

Bárki is cserél érte, azt azzal a kockázattal teszi, hogy csak az idei évben játszik nála Clowney, ugyanis idén hosszú távú szerződést nem lehet neki adni. Egy opció lehet még, hogy újabb franchise taget tesz rá márciusban új csapata, a jelenlegi fizetése 120%-áért.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!