Connect with us

Hír

Már csak egy hete maradt a Falconsnak, hogy hosszabbítson Julio Jonesszal

A Falconsnál egész nyáron ment a fogadkozás, hogy Julio Jones megkapja a megérdemelt fizetésemelést, ezért is döntött úgy a klasszis elkapó, hogy nem fog holdoutolni. Meg is jelent az edzőtáborban, részt vett az edzéseket, de az új szerződésnek két hónapja várat magára. Arthur Blank szerint viszont nem kell aggódni, a szezon kezdetéig nyélbe ütik az üzletet.

 

 

Hagyjuk, hadd haladjon a saját tempójában a dolog. Nagyon komoly tárgyalásokat folytatunk, egy nagy és komplex szerződésről van szó, ez pedig egy kicsit több időt igényel, mint vártuk. De a szezon kezdete előtt meg lesz a megállapodás: ezt a nyilvánosság előtt és személyesen is elmondtam Juliónak, ahogy ő is megerősített a szándékairól engem. Azt akarjuk, hogy egész életében Falcon legyen.

 

– idézi a csapat tulajdonosát a PFT.

 

Jones jelenleg a liga 13. legjobban fizetett elkapója, évente 14,25 millió dollárt keres. Papíron a legjobban kereső elkapó Michael Thomas 19,25 millióval (erről itt írtunk bővebben), vélhetően Julio lesz az első elkapó a történelemben, aki tényleg évi 20 millió dolláros szerződést ír alá – már ha végre sikerül tető alá hozni azt a szerződést.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!