Connect with us

Hír

Andrew Luck szezonkezdete már megint nagy veszélyben

Andrew Luck szezonkezdete nagy veszélybe került Chris Ballard tegnapi sajtótájékoztatója után. No persze nem arról van szó, hogy a Colts general managere nem őt szeretné a kezdőben látni az alapszakasz kedzetén, hanem Luck egy sérüléssel bajlódik, ami komolyabb, mint elsőre gondoltuk.

Márciusban egy MRI kimutatta, hogy vádlhúzódása van Lucknak, aki így kihagyta az edzések nagy részét. Májusban továbbra is fennállt a probléma, így újabb teszteket végeztek, amik nem adtak egyértelmű választ. Jött az edzőtábor, azonban az irányító a harmadik napon jelezte, hogy továbbra is problémája van a vádlijával (és/vagy az akörüli résszel). Ekkor úgy döntöttek, hogy pihentessék, és csak most egy pár napja kezdtek el azon gondolkodni, hogy más is lehet a probléma forrása.

Mára pedig kiderült, hogy bokarándulása (is) van Lucknak. Ez nem igényel műtétet, azonban rehabilitációt igen, ami azt jelenti, hogy Luck kihagyja a teljes előszezont, és veszélybe került az alapszakasz első fordulóján való szereplése is. Három hete és 4 napja maradt a felépülésre, és egyáltalán nem biztos, hogy ez sikerül teljes mértékben. Ha nem tud pályára lépni, akkor Jacoby Brissett lesz a kezdő a Colts idénynyitóján.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!