Connect with us

Hír

Az egész szezont kihagyhatja a Ravens kezdő cornerbackje

Miután a Ravens újra nyert az előszezonban, a pozitív hangulat hirtelen negatívvá változott, mikor John Harbaugh főedző bejelentette, hogy Tavon Young komoly nyakproblémával küzd. A Ravens orvosi stábja műtétet javasol a játékosnak, amivel egyébként az egész szezont kénytelen lenne kihagyni a kiváló slot cornerback.

Young edzésen sérült meg múlt héten, és mostanra derült ki, hogy komolyabb a baj, mint gondolták. Harbaugh azt is hozzátette, hogy nem fenyegeti a játékos karrierjét a sérülés.

Young a liga egyik legjobb fiatal slot CB-je, így nagy csapás ez a Ravens egyébként ligaelit secondaryjének. A helyét Brandon Carr, Cyrus Jones vagy Anthony Averett veheti át, Jones szinte végig a slotban játszott a Packers elleni előszezonmeccsen.

Young februárban írt alá egy három éves, $25,8 milliós szerződést a Ravensszel, amiből $13 millió garantált. Ez lesz a második szezonja, amit teljes egészében ki kell hagynia sérülés miatt, ugyanis 2017-ben ACL-szakadás miatt került a partvonal mellé még az OTA-k során.

Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!