About the author

32 Comments

 1. 2

  LasDen

  Csak tavaly még nem tudta hogy korszakos játékos Murray… Értem én…

 2. 3

  Bélabá a csótány

  Tudod mi a legjobb az egészben?
  Kyler MLB-s szerződése csak jegelve van,és bármikor leléphet baseballozni… :”D

 3. 4

  Debreceni József

  Az asszem fájna a Cardsnak🙂

 4. 5

  Lolka

  Bocsánat, tudom, nem ide illik, de a Hard Knocks-ot mi, hogyan tudjuk nézni mert HBO GO-n nem találom?

 5. 6

  bjeela

  Ez a fickó már majdnem olyan jó, hogy akár nálunk is lehetne. A QB-khoz legalábbis szemmel láthatóan olyan jól ért, mint mi 1960 óta.

 6. 8

  Bélabá a csótány

  Na majd ha Etling a maciknál landol,akkor majd nem kell minden posztot telesírnod.
  https://heavy.com/sports/2019/08/danny-etling-patriots-falcons/

 7. 9

  bjeela

  Teljesen igazad van, hiszen a levetett pecces QB-k mindig olyan sikeresek. Ja, nem… Viszont ennek megfelelően tökéletesen beleillene a profilunkba.

 8. 10

  Everlast77

  “Teljesen igazad van, hiszen a levetett pecces QB-k mindig olyan sikeresek. Ja, nem”
  De az ellenérték jó szokott lenni……:D

 9. 11

  pritek

  Bradford szerződtetése nem volt ordas hiba. A kivágása még kevésbé. (McCoy és Wilks annál inkább, Mahomes és Watson elbénázása szintén.) Rosen meg mondom, senkit nem fog érdekelni, ha bejön Murray.
  Azonnal legalább rájátszás meg új QB+edző párral senkitől nem elvárás. Nem reális. Egy pozitív szezon win heavy második félévvel bőven elég.
  Mindehhez hozzátenném, hogy Keim minden idők egyik legtöbb győzelmet összeszedő GM-je Arizonában.

 10. 12

  pritek

  Azert ha nem egybe lapatolva nezzuk az esemenyeket, akkor boduletes baromsag keves van benne. A Bradfordnak kifizetett love volt talan a legnagyobb. Ha ot nem McCoyoltuk volna, talan meg mukodhetett is volna a koncept. Kapott egy kozepesen jo cseret Glennon szemelyeben elviselheto aron, ami sose baj. A Drafton a Rosen huzas kifejezetten jo volt, csak aztan Rosen is McCoylasra kerult. Bradfordon penzt sporoltunk a kivagasaval. Aztan jott a 180 fok. 1/1. Itt tyuk vagy a tojas sztori KKval es Murrayvel, amit bar eleinte marhara nem vett be a gyomrom (marmint Murrayt, Kingsburyt mar az elejen is nagyon adtam) , de mostmar azt mondom lehet nem volt rossz dontes. Ha igen, akkor az utolso ilyen volt Keimnek. Glennonak mennie kellett, mert Murray moge abszolut nem passzolt a rendszerbe… Amugy is. Uj edzo, uj emberek.
  Vegul Rosen elkotyavetyelese… Tovabbra is tartom hogy ez hiba volt, mar joval korabban el kellett volna passzolni magasabb cetliert, de egye gomboc ha Murray bejon es bonuszban meg Isabella sem lesz total parizer, akkor a kutyat sem fogja erdekelni, hogy mit kaphattunk volna erte esetleg. Katonadani amugy is meg van gyozodve rola, hogy ebben ennyi volt :)

 11. 13

  Debreceni József

  Ebben azért volt két ordas nagy hiba 3 év alatt: Bradford szerződése majd kivágása illetve Rosen elkótyavetyélése. A Murray-Kingsbury duónak nagyon nagyot kell szólnia hogy Keim maradhasson szerintem és nem 2-4 év múlva hanem azonnal kell legalább egy rájátszás. Good luck with that…

 12. 14

  acsdav2

  A Dolphins volt az, aki elkótyavetyélt egy egész jó picket. Ha úgyis Tua kell és ennek megfelelően leépítik a csapatot, akkor minek adnak oda egy jó picket egy QB-ért?

 13. 15

  acsdav2

  Szerintem még azt se, hogy egyáltalán focizik-e :D

 14. 16

  Debreceni József

  A Tua sztori egészen addig csak találgatás amíg tényleg rá nem mennek, ha így lesz igazad lesz, ha nem akkor nem. A leépítés majd a Rosen csere tényleg érthetetlen, bár az ellenértéke nudli volt, ennyit röhögve megért volna bármelyik qb-need cdapatnak. Ha lehoz egy jobb szezont, simán túladhatnak rajta jobb áron, ráadásul így biztos hogy nem a Patshez kerülne. Ha nem, van egy minőségi backupod.

 15. 17

  csak ezt ne

  Nyilván ez az egész még jóra fordulhat a Cardinals szempontjából, ha valóban egy korszakos tehetséget találtak,aki majd megnyeri a Cardinalsnak az első SB-t. Akkor semmilyen ár nem volt nagy.

  A Rosen történet ettől függetlenül nekem továbbra sem tetszik. Nagy semmit tettek a gyerekért, sőt inkább negatív volt a szerepük. Hozhatna az NFL egy olyan szabályt, hogy legalább az első két körben igazoltakat legalább 3 évig ne is lehessen elcserélni, kirúgni. Akkor az ilyen GM-ek kicsit körültekintőbbek lennének.

 16. 18

  acsdav2

  1.Hát, de el is mondták, hogy azért menesztették Gaset, mert ő meccseket akar nyerni, ők viszont most nem akarnak. :) Ha Tua nem esik vissza biztos, hogy ő lesz a No. 1 QB Herbert és Fromm előtt és őt viszik.
  2. A Browns is ilyen nudli értéken húzta Kizert, mondván hátha beválik. Egy bizonyos JuJu is elérhető volt akkor….. Szóval én óvatosan fogalmaznék ezzel, hogy nem nagy ellenértéket adtak.

 17. 19

  robbiefowler1975

  Nekem kapkodásnak tűnik az egész történet.

 18. 20

  Debreceni József

  Már most várom a következő draftot, Herbert és Tua top prospect, kíváncsi vagyok hol landolnak.
  Az hogy ki mennyire válik be az meg külön tudomány. Az előre felállított sorrend adott draftclassban csak a játékosokban rejlő potenciál alapján történik, aztán ha lement a draft megannyi további, a játékosra hatással lévő impulzus is meghatározza a sikerességét: az edzői kar szakmai tudása és hozzáállása, a csapattársak hozzáállása, a franchise filozófia, a felépített rendszer amiben játszania kell, a közeg ahova költözik illetve szerintem az egyik legjobban befolyásoló tényező: a hirtelen jött gazdagság, tudja-e kezelni vagy sem. Aztán ott a családi háttér, a haverok akiken megint sok múlik ha megjelenik pár millió a számládon. Ezek miatt nem lehet szt kijelenteni hogy az első 32 játékos biztos bomba lesz.

 19. 21

  Tamer Link

  Lemondtunk arról a “korszakos tehetségről”?

 20. 22

  Debreceni József

  Bradfordról mindig is tudvalévő volt hogy üvegtestű. McCoy és Wilks is hiba volt, igen, így utólag (tudom, így könnyű, de a fotelhuszárság már csak ilyen) Rosen kiválasztása 1/10-en majd elpasszolása kutyagumiért is az volt. Abból lehetett volna hozni valakit a secondaryba, Fitzpatrick, Derwin James, esetleg az o-line-t erősíteni Colton Millerrel. Innen nézve Keim rendesen elcseszte. Ekkora luxust max a Bengalsnál vsgy régebben a Brownsnál engedtek meg illetve néztek el. Félre ne érts, szurkolok hogy bejöjjön mert amúgy szimpatikus csapat és Larry megérdemelné hogy a playoffban is villogjon már.

 21. 23

  Zoltán Debreczeni

  Ha van egy csöpp esze, nem a Cardsba vágyik. Mondjuk vár 2 évet és lesheti, hogy Denver, Washington, Jags, GB, Picci mit cserél érte.

 22. 24

  Bélabá a csótány

  Sok választása nincsen, mert ott a nyakán az öccse.
  https://www.youtube.com/watch?v=ZWcMC_jmamQ

 23. 25

  pritek

  Utólag visszanézve persze sok a faszság és én is ezt mondom, hogy így összeszedve valóban világtalannak tűnik az ember, de akkor és ott amikor a tizedik helyre gyakorlatilag bagóért fel lehetett cserélni és Rosen elérhető volt, az tök alap lépés volt. Senki nem úgy indult neki a szezonnak, hogy a csapat történetének legszarabb évét fogjuk futni. Az elején a Bears, Seahawks meccsek simán elvesztett meccsek voltak. Ott volt a kezünkben a győzelem, de elMcCoyoltuk. Az oakland szintén simán lehetett volna a miénk. 6-10 az közel sem 1/1. Ha nincs 1/1, nincs Murray valószínűleg és még mindíg Rosen irányítana. Bradford pedig teljesen egészséges volt amikor leültettük és amikor kivágtuk. Ezen röhögött mindenki, hogy végig az a mantra ment, hogy mikor egészséges, egy nagyon pontos irányító. Erre lehoz életében először egy szezon úgy hogy nem IR a vége és élete legszarabb teljesítményét hozza. McCoy. Ö és Wilks. Ők voltak az igazi nagy baklövés.

 24. 26

  Debreceni József

  A legtöbb dologban egyetértünk, sőt, Rosen rajongóként mondom azt hogy miután Kingsbury lett HC-nak hozva jó döntés volt Murray, Rosen marhára nem illett bele a koncepcióba. Én csak azt mondom hogy most már villantani kell és nem négy év múlva hanem ha lehet azonnal, 1-2 éven belül az air raidnek tarolnia kell. Ha ez nem történik meg, Keim repül.

 25. 27

  pritek

  Ha működni fog a támadósor akkor rém egyszerű a sztori. Jövőre lesz egy valag cap space, durván rá kell menni a védelemre és a támadófalra és már mehet is a buli. A Ramsnek egész jól bejött.
  Ha KK bukik – vagy ha ne adj isten Murray – akkor Keimen szerintem a jóisten sem segíthet.

 26. 28

  acsdav2

  Engem ezért is bosszant rendkívül, hogy a Texans nem igyekszik falat építeni Watson elé. Csak az hiányzik, hogy igazán contenderek legyünk. Aztán majd Watson megkapja a nagy szerződést és lehet már nem lesz ugyanaz a motiváció. Eltékozolják a legjobb éveit. Persze ne legyen igazam, de ki tudja mi lesz.

 27. 29

  Debreceni József

  Ebben tökéletesen egyetértünk. Ha így megy elpazarolják NUK legszebb éveit is, Watsont meg teljesen összetörik pont mint annó David Carrt.

 28. 30

  acsdav2

  Szerintem NUK legszebb évei most értek véget. Tavaly volt a legjobb, de olyan fájdalmakkal játszott már a végén, hogy beszélni is borzasztó róla. Én nem számítok rá, hogy végig bírja ezt a szezont egészségesen.

 29. 31

  Debreceni József

  Ha nem is lesz lígaelső, szerintem pár év top10 benne van még. Mondjuk az is kellene hozzá hogy a többiek, Fuller és Coutee is egészséges maradjon legalább egy szezon elejéig.

 30. 32

  atis123Juve

  Szóval tulajdonképp Te is beismered, hogy már régen el kellett volna küldeni. Az különbözteti meg jó GM-et az átlagostól, hogy a jó GM-nek nem csak évenkénti bontásban van értelme a döntéseinek.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team