Connect with us

Hír

A Vikings árulja Treadwellt

Jelenleg Laquon Treadwell legjobb esetben is az ötödik elkapó a Vikings depth chartján Stefon Diggs, Adam Thielen, Chad Beebe és Jordan Taylor mögött, tehát veszélyben a roster helye is a hónap végi keretszűkítés előtt. Így tehát nem lehet meglepetés sem neki, sem senki másnak, hogy Albert Breer információi szerint a Vikings árulja a játékost.

Nagy ellenértéket nyilván nem remélhetnek a minnesotaiak a korábbi első körös játékosért, akinek 56 elkapása, 517 yardja és 1 TD-je van mindössze az NFL-ben. Egy hátsó körös picket talán bevállal valaki, hiszen csak $1,8 milliót kell fizetni neki 2019-ben. Ezzel egy kicsit csökkenthetnék a Kaare Vedvik rúgó/punterért adott ötödik körös pick “fájdalmait”.

Rosszmájúan megjegyezhetjük: ha elcserélik, vagy ha kivágják, akkor végre elmondhatja magáról, hogy sikerült elszakadnia az NFL-ben. 

Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!