Connect with us

Kupaktanács

FK! Kupaktanács – Mi lesz veled Andrew Luck?

Andrew Luck mindössze 29 évesen úgy döntött, hogy visszavonul. A teste nem bírta, mentálisan kikészült, dollár tízmilliókról és egy Super Bowl esélyes csapatról mondott le emiatt, a szurkolók pedig kifütyülték. A szerkesztők (chester, Höri, katonadani, Renningan, Jarred, balentin) véleménye többek között a visszavonulásról, a kifütyüléséről és a Colts jövőjéről. Kérdések és válaszok.

 

 

Andrew Luck visszavonult. Vélemények?

Sokkoló volt erre ébredni, de mindenkinek tiszteletben kell tartani a döntését. Aki olvasta már Nate Jacksontól a Kelj fel és járj!-t, az nyerhetett egy kis betekintést abba, hogy milyen fájdalmakkal nyomják végig a pályafutásukat ezek az emberek – mert bizony ők is emberek. Ha ő eddig bírta, az egyrészt sajnálatos, de el kell fogadni.

(chester)

A sokkoló mellett szomorú is volt erre kelni, hiszen szegényebb lett a liga és ezzel a nézők is egy kiváló játékossal. Kár, hogy eddig bírta a teste, illetve hogy eddig bírta mentálisan a sok fájdalmat. Nem gondolom, hogy ezért bárki felróhat neki bármit, aki nem ment át azon, amin ő.

(katonadani)

Kevesebb mint egy évtized alatt ez a harmadik alkalom, hogy bizakodva végigszenvedtem a holtszezont, majd mikor elkezdődne a futball-idény, az összes remény szertefoszlik azzal, hogy a legjobb emberünket nem tudják pályára küldeni. Manning esetében se volt könnyű megemészteni, de a két évvel ezelőtti szappanopera még jobban megviselt, és most sikerült elérni, hogy az idénykezdet nem a lelkesedésről szól, hanem a bosszússágról. Nem lett volna szabad eljutni idáig. Borzalom. Én nem tudok semleges maradni az ügyben és nem drukkerként gondolkodni, de remélhetőleg a Luck-fiaskó élénk lesz az emberek fejében és igyekeznek majd a portékájukat okosabban rendben tartani, nem pedig hagyni, hogy ennyire elhasználódjon 29 éves korára. Tudom, hogy idilli gondolat, mert mindig lesznek bolond menedzsmentek liga szerte, de remélhetőleg egyre kevesebb.

Egészen lehangoló, hogy ebben a történetben ennyi volt és ez a vége. Hogy a Curtis Painter-féle aknamunkán megindulva nem kaptuk meg azt a Hall of Fame-karriert, ami Luckban benne volt, és szégyellheti magát mindenki, akinek köze volt hozzá, hogy egy ilyen tehetséges embernek elmenjen a kedve attól, amiben a világ egyik legjobbja.

(Höri)

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!